28 May 2012

[Freebies] Cute Monster Simple Typo Header Blog

Assalamualaikum, dan selamat pagi.

Ini adalah freebies header siapa-siapa yang berkenan, sila-sila lah ambil ye.

Tapi please jangan mengaku header ini anda buat sendiri. Kalau nak guna boleh. Tapi syaratnya, komen lah dulu. Nak tengok jugak blog anda semua bila pakai header yang saya buat ini. Okay lah, selamat menjamu mata.

Tak perlu nak kredit. tapi kalau anda rasa anda comel, baik hati, sweet...letaklah. hehe.

Sila ambil dan sila komen. Love and smile. (Nak ambil, klik kanan dan copy link )






10 comments

May 28, 2012 at 9:33 AM

cantik-cantik......

May 28, 2012 at 3:30 PM

Terima kasih :)

September 8, 2012 at 12:10 AM

cantik lah ! syaf ambik yeh (!)

i got some request : macam mana nak buat font tu ada background macam header yg ni?? hope faham :)

September 25, 2012 at 1:58 PM

ambik 1

October 1, 2012 at 6:40 PM

ambik

November 13, 2012 at 2:01 AM

thanks for header :) so cute .

December 7, 2012 at 11:13 PM

amek satu buat templete,nnti credit awk kat templete

December 10, 2012 at 1:56 PM

saye amik satu tau :) thanks

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

August 2, 2013 at 6:18 AM

Kite ambik satu ehh. Maceh ;)

August 2, 2013 at 6:19 AM

Kite ambik satu ehh? Macehh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by ! AINI ZAKARIA © 2014| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome