03 October 2012

Contest Blog Siapa yang Kawaii tu? by Kawaiidysa & ccicutedollylicious

Assalamualaikum semua...

Setelah puas berfikir sebanyak 145 kali, akhirnya saya telah membuat satu keputusan yang amat drastik iaitu...nak juga join contest ini..dah tak peduli, hati meronta-ronta nak juga join contest ini. Dah tak tahan sangat dah ni. Nak join juga..Meskipun panas terik hingga ke petang, hujan banjir sekali pun..tetap akan ku teruskan hasrat ku yang suci murni ini, secuci minyak sawit saji, sungguh suci sungguh murni..

Walaupun blog saya tak kawaii, dan saya dalam proses nak jadikan dia kawai..
>_<...Saya tetap nak join juga..Berapa banyak nak daaa..

Tengok tajuk pun dah tahu, mesti penaja rasmi contest ini mesti kawaii kan..haaa..memang kawaii, tak percaya tak percaya tengok banner..




...Haaa...tergangga kan..sebab cantik sangat.

Nak join juga?? Mari kita klik banner comel yang dekat atas itu atau serbu link ini sekarang. Mari kita tengok blog comel tu sampai pengsan. Saya mengalir air mata darah sebab tengok artworks mereka yang sangat-sangat-sangat awesome itu. serious, bukan membodek..tak ada istilah itu di sini ye. Banyak membebel pun tak ada guna..Mai lah kita memeriahkan lagi contest ini ye.

Love and Smile..bye-bye.

p/s : Banyak sungguh merapunya.

7 comments

October 4, 2012 at 1:00 PM

tq join... sangat...sangat..sangat.. suke bila ade pujian sebegitu.. ngeee~~ x dek lah.. blog cci biasa2 jerk.. ^_^

btw gud luck ek.. ^_^

October 5, 2012 at 12:53 AM

dri segmen yg sama ^^
gud luck. ;)

October 10, 2012 at 10:09 AM

Gud luck..sy pun join..

October 11, 2012 at 5:36 PM

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

October 12, 2012 at 7:24 AM

Selamat Pagi :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

October 13, 2012 at 2:40 PM

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

October 15, 2012 at 10:02 PM

dari contest yang same :) good luck ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by ! AINI ZAKARIA © 2014| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome