14 November 2012

Segmen : Nak Doodle?

Assalamualaikum..


Lagi satu segmen saya buat..hehe..tak payah cakap saya rajin..sebab memang dah tahu lama dah..Opss..riak-riak..Siapa nak doodle? Doodle biasa-biasa je, doodle yang pernah saya letak dekat entry Segmen :  Follow Sampai Pening Tamat. Kalau berminat, jemput lah join segmen doodle ini pula ye.


BANNER SEGMEN




Syarat Wajib 



UPDATE : 
  1. Semua penduduk bumi kecuali alien dan lain-lain. T__T
  2. Follow blog ini dan Like Page (Facebook) blog ini. (Nanti akan naik notification  jika anda dah like). 
  3. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen : Nak Doodle dari Aini Zakaria."
  4. Nyatakan di dalam entry anda, nak doodle no berapa(berdasarkan gambar di atas) berserta nama yang hendak di tulis di dalam kotak doodle tersebut. Jumlah perkataan adalah tidak lebih daripada 10 patah HURUF/PERKATAAN.
  5. Copy banner dan pastekan pada entry penyertaan.
  6. Nyatakan satu sebab kenapa nak doodle ini.
  7. Copy dan hantarkan link penyertaan anda, di bahagian komen blog ini. Di bahagian Cbox atau Kotak Jerit tidak diterima.

Pemilihan Pemenang 
  1. Entri paling kreatif dan menarik. 
  2. 10 Pemenang akan di pilih dan di nilai oleh saya sendiri. (ceh..tak boleh bla je ayat) Kalau ramai yang join saya akan up kan lagi. ^__^. (UPDATE : SEKIRANYA KURANG DARI 30 ORANG PENYERTAAN MAKA SEGMEN BATAL)
  3. Link doodle untuk pemenang saya akan bagi di kotak komen anda. 
Keistimewaan
  1. Doodle itu adalah hak milik kekal anda, yang tidak boleh di pindah milik. 
  2. Tiada watermark, dan genuine dari ladang doodle. 


Tarikh Mula: 13/11/2012.
Tarikh Tutup: 16/11/2012. (12 MALAM)


TERTAKLUK KEPADA TERMA DAN SYARAT. SELAGI STOK MASIH ADA.



p/s: Maaf, doodle lelaki tiada..sebab kalau lukis lelaki jadi ponnnn...poonnn..


18 comments

November 13, 2012 at 9:52 AM

nnt free akk join..insyallah ^_^

November 13, 2012 at 10:11 AM

ponnn ponnn pondan ! Haha . :P
Sy nak join ! http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-dari-aini-zakaria.html

Hope menang .. Amiin :)

November 13, 2012 at 12:38 PM

Saya join :

http://syananykcik.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-dari-aini-zakaria.html

:)

November 13, 2012 at 12:42 PM

join (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/segmennak-doodle-dari-aini-zakaria.html

November 13, 2012 at 2:29 PM

http://lifearesoawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-dari-aini-zakaria.html

November 13, 2012 at 2:40 PM

nak join ? bestt laa akak :)

http://superaofficalbloggie.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle.html

November 13, 2012 at 3:35 PM

Akak , kita dah siap . Boleh datang http://storyketot.blogspot.com/

November 13, 2012 at 4:26 PM

nice!

November 13, 2012 at 4:42 PM

salam akak.. sye join segmen nie :D

http://arrienlove.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-dari-aini-zakaria.html

November 13, 2012 at 4:54 PM

Join!
http://acha-asha-official.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-dari-aini-zakaria.html

November 13, 2012 at 9:14 PM

http://whatever97secret.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-dari-aini-zakaria.html

November 14, 2012 at 12:58 AM

omeynyaaa dudellll :D

November 14, 2012 at 3:18 AM

selamat bersegmen

November 14, 2012 at 2:05 PM

http://balqisharyani.blogspot.com/

Jom join GA Qis!

November 14, 2012 at 4:48 PM

selamat bersegmen kepada semua peserta...

November 15, 2012 at 10:08 PM

Maaf Dear...Wilma tak dapat join kali nie...Ada masalah dengan blog Wilma...Tak boleh upload pic...Anyway, selamat bersegmen buat semua peserta ^_^

November 15, 2012 at 10:31 PM

join!

http://my-adam.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-dari-aini-zakaria.html

November 16, 2012 at 6:14 PM

@Mama Adam owh..l dlm box tulis : http://my-adam.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by ! AINI ZAKARIA © 2014| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome