15 January 2016

MELECUN Scrub menghilang parut & jerawat

Assalamualaikum...

Tension betul kalau muka penuh dengan parut jerawat mahupun jerawat yang merah-merah macam udang kena bakar tu kan. Serius, rasa nak keluar rumah pun segan, STRESS!!Macam-macam produk dah guna, tapi still tak jadi. Melabur dekat produk tu sahaja dah berapa. Saya pun dah putus asa.

Ehh..tunggu-tunggu jangan stress, jangan putus asa, jangan tension. Dekat sini, saya nak cakap dekat korang semua..ada satu penyelesaian yang berkesan untuk masalah jerawat korang tu. Bukan sahaja jerawat je hilang, malah parut-parut jerawat, jerawat degil, besaq, kecik, semua boleh hilang. Harga berbaloi-baloi. Kegunaan 2 in 1 lagi tau.

Dengan apa?

Guna MELECUN SCRUB. Amboi..kemain kan besaq nya tulisan sebesar keberkesanan scrub ini bagi korang jadi cun tambah melecun.


MELECUN Scrub menghilang parut & jerawat


Fungsi MELECUN Scrub
==================

√ Menghilangkan parut jerawat dan jerawat 
dalam masa 3 hari.
√ Memecahkan lebihan lemak di celahan badan.
√ Mencerahkan kulit wajah.
√ Merawat sunburn.


Melecun Scrub

Melecun scrub ini bukan sahaja boleh hilangkan jerawat tapi juga boleh "menguruskan"lemak-lemak yang agak tembam dibahagian badan-badan anda. Boleh cerahkan kulit dan merawat kulit terbakar. 

Melecun Scrub

KELULUSAN KKM !
NO SIDE EFFECT ! 
100% ORGANIK !

Kebetulan pula, kawan-kawan saya baru sahaja tamat latihan pegawai penjara. Alamak muka memang burn habis. Try pakai Melecun Scrub ini sekejap je dah hilang. I lambat jumpa scrub MELECUN ini. Rasa menyesal pulak sebab tak jumpa scrub ini awal-awal lepas tamat latihan tahun lepas. Rugi-rugi.
Jadi untuk tidak merugikan korang untuk lambat kelihatan cun macam MAK CUN..cepat-cepatlah mencuba MELECUN SCRUB ini. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA.


1 BOTOL = 500 GRAM 
HARGA PASARAN : RM119
HARGA CUN MELECUN : RM89 sahaja!

ORDER SEKARANG 

PM/ INBOX/ EMAIL/ WHATSAPP

Facebook : !Aini Zakaria
email : ainizakaria92@gmail.com

atau

Korang tinggalkan je no.tel korang dekat bahagian komen. 
Nanti saya whatsapp korang balik. Don't worry.
Komen yang tinggalkan no.tel saya tak pulish. ^___^




14 comments

January 15, 2016 at 9:05 PM

wahhhhh thanks share hihi :D <3

January 21, 2016 at 10:25 PM

wahh good info!

btw sy tag awaa:)
http://kurrkura.blogspot.my/2016/01/blog-award-2016-by-hanah.html

February 12, 2016 at 12:34 PM

Wah! Good info! :)

March 8, 2016 at 4:50 PM

salam aini =)

wahh..paling best dpt pecah lemak dan cerahkan kulit tuuu
hehe

March 11, 2016 at 3:35 PM

Salam Cik,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com
+6011-115359165

March 18, 2016 at 7:30 AM

0174970134

March 18, 2016 at 7:31 AM

0174970134

May 14, 2016 at 9:03 AM

wah...harga pun melecun juga!

November 18, 2016 at 8:32 PM

hi,saya datang singgah follow blog awak :)

November 23, 2016 at 4:07 PM

Singgah blog dan follow blog ini.
Tukar link disini : https://cutiedailydesigns.blogspot.my/p/affiliate.html
Saya dah grab link banner sis. Thank you.

November 24, 2016 at 3:07 AM

Teringin jugak saya.
Saya dah tanda page ni.

December 8, 2016 at 11:55 AM

Melecun.

December 25, 2016 at 6:05 PM

Wah... makin melecun la NA skang... hehehe

January 30, 2017 at 12:26 PM

http://ashasrah.blogspot.my/2017/01/give-away-by-ashasrah.html

jom join give kt sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by ! AINI ZAKARIA © 2014| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome